I samarbete med Movesgood.com

Här är min nya favorit – Movesgood.com De är en webbutik med helt underbara bambukläder i naturliga, mjuka färger. De känns genuint passionerade och lägger oerhört stor vikt vid att vara miljövänliga, bland annat använder de sig inte alls av bomull eller syntetfiber eftersom dessa påverkar miljön så negativt. Istället består alla deras kläder av bambu lyocell, som är en av de mest miljövänliga textilier som finns. Movesgood har kläder för både män och kvinnor samt en del accessoarer.

Underkläder

När jag hittade hit fastnade jag direkt för deras underkläder. Jag har alltid älskat känslan av bambutextilier då de både andas och är supermjuka, så att ha den känslan allra närmast kroppen får mig att må bra och vara bekväm under hela dagen. Mina favoriter är briefsen och stringtrosorna, de är så lena i materialet att man knappt känner dem. Sedan måste jag också tipsa er om deras härliga triangel-bh; den är perfekt att använda om man inte vill ha så mycket support och faktum är att jag älskar att sova i den. Den ger det där perfekta lilla stödet utan att vara tajt, och så värmer den lite lagom. Nu när det börjar bli kallare så har jag deras nattskjorta redo, den ser underbar ut och värmer mer än bara en bh, så jag tror den kommer bli perfekt. Bambutextilier är naturligt antibakteriella, och det är ännu en anledning till att jag tycker så mycket om dem.

Jag älskar att Movesgood skapar kläder både för oss och för vår jord. De vill ge sina kunder tidlösa kläder och accessoarer i hög kvalitet och med lång livscykel, vilket verkligen gör köpen till en investering. Deras uppdrag är att vara kundernas förstaval när det kommer till hållbarhet, och för mig är de numera givna i min topplista när jag ska köpa kläder. Så varför inte titta in på deras hemsida och botanisera bland deras hållbara kläder som gör både oss och jorden gott.

Använder du dig av rabattkoden ”GOOD15” får du hela 15% rabatt på ett helt köp t.o.m den 4/9!