I samarbete med vanbruun.com

Att köpa en vigselring kan både vara underbart och svårt. Ringarna som du och din partner köper ska vara noggrant utvalda då ni troligtvis kommer att bära dessa livet ut. I sin tur kan detta göra att man anser att ringköpet inte är särskilt lätt och att det är mycket att tänka på. Det finns dock en del tips som man kan ha nytta av vid val och köp av vigselring. Bland annat när det kommer till kvalitet men också andra livsfaktorer som kan påverka val av ring. Som tur är finns det företag som kan hjälpa till att göra valet, varpå vanbruun.com är ett av dem.

Bestäm en budget

Innan man börjar att leta och kolla efter de perfekta vigselringarna kan det vara en idé att bestämma vilken budget som man har. Detta eftersom ens budget kan begränsa ens valmöjligheter en aning. Dock är det inget negativt utan snarare positivt för då riskerar man inte falla för en ring som har ett pris långt över ens egna budget. Det kan även vara en idé att ha en budget med lite utrymme, detta då det ger en möjlighet att hitta sin drömring.

Ordlista och ringstorlek

Att handla sin vigselring online har blivit allt vanligare, detta då man ofta kan hitta ringar till förmånligare priser. Det kan även kännas skönt att kunna sitta i lugn och ro hemma och fatta det viktiga beslutet kring vilka ringar man ska välja. Vanbruun.com har gjort det smidigt för en då de inkluderar små texter med information på sin hemsida, exempelvis vilken ring som är vanligast att välja. De har även en kundtjänst som är öppen dagligen som gör det möjligt att ställa frågor och få hjälp med det man undrar.

En del människor upplever det svårt att förstå en del av orden som används i beskrivningarna när det kommer till ringar. Detta har vanbruun.com hittat en lösning på genom att publicera en ordlista på sin hemsida som klart och tydligt förklarar de vanligaste orden som brukar upplevas som svåra att förstå.

Det finns också en del som inte vågar att beställa sina ringar online på grund av att de är osäkra på sina ringstorlekar. Detta är dock inget som ska ses som ett problem utan vanbruun.com erbjuder en att fritt beställa hem ett måttband som är anpassat till att mäta ringstorlekar. Här ingår även allmän information om vad man ska tänka på när man köper en vigselring. Skulle storleken bli helt fel på ens vigselring är det dock ingen fara då de erbjuder en att fritt skicka tillbaka och justera ringstorleken.