I samarbete med Lavendla

Under ditt liv kan du behöva hjälp av en familjejurist ibland. Det kan vara skönt att ha någon som är insatta i de lagar och regler som finns, beroende på vad det är du behöver hjälp med. Familjejuridik tar upp många viktiga frågor och det är inte lätt att ensam fatta rätt beslut. Om du behöver anlita en Jurist Stockholm har juristfirman Lavendla stor erfarenhet av familjejuridik. De kan hjälpa dig med till exempel en begravning. Om en nära anhörig precis gått bort och du är ledsen och skör, ta gärna kontakt med Lavendla som har begravning som ett att sina två största områden. De kan svara på i stort sett allt som gäller en begravning, dödsbo, arvskiften, testamenten och bouppteckning, men de är även kunniga i andra familjejuridiska frågor som gåvobrev och samboavtal.

De jurister som sitter på Lavendlas kontor i Stockholm värderar dig som kund väldigt högt, och gör allt för att hjälpa dig så fort det går. De erbjuder alltid personlig service och lyssnar i lugn och ro på dina frågor, för att du inte ska känna dig stressad i en jobbig situation. Juristen försöker även svara så tydligt han/hon kan på dina frågor och försäkrar sig att du förstår vad som gäller.

Första mötet

När du ska träffa en jurist första gången bestäms antingen ett möte på kontoret eller ett telefonsamtal där du får svar på dina viktigaste frågor, och det är kostnadsfritt. Under detta samtal gås ditt ärende igen och du guidas in på rätt väg. Väljer du att ta hjälp av en jurist på Lavendla kommer han/hon att vara din personliga kontaktperson, och hjälper dig i ditt ärende hela vägen oavsett vad ditt ärende gäller. Eftersom livet kan förändras drastiskt väldigt fort är det alltid skönt att ha en personlig jurist som hjälp. Det kan gälla både lätta och svåra juridiska frågor. Hos Lavendla ska du våga ställa alla frågor du undrar över, för inga frågor är fåniga.