Skicka choklad via chokladbud

Att skicka en chokladask till någon är en perfekt present ifall ni bor långt ifrån varandra. Det är också väldigt romantiskt att skicka choklad till sin partners arbete. Här kan du hitta ett perfekt chokladbud som fixar jobbet! 

Chokladbud innebär, precis som det låter, att du kan skicka choklad till en vän eller till din älskade. Du kan göra det via hemsidor som Chokladbudet.se till exempel. Det finns många olika sorters choklad att välja mellan i olika prisklasser. Mjölkchoklad, vit choklad eller mörk choklad, vilken är favoriten hos din älskade? Eller varför inte testa något annorlunda, kanske lyxpraliner, belgisk choklad, handgjorda italienska chokladpraliner, chokladcigaretter, choklad från Jämtländska Åre eller chokladchips! Till chokladen kan du välja att de skickar med ett kort med din personliga text samt en liten gåva i form av biobiljetter eller en söt nalle.

Produkterna ovan är exempel från Chokladbudets hemsida. Priser och produkter kan ha ändrats.

Skicka ett chokladbud som present via posten

Kommer du vara bortrest när din älskling fyller år? Har du inte möjlighet att besöka din mamma på hennes namnsdag? Då kan ett väl uttänkt chokladbud vara lösningen på problemet.

Ett chokladbud är en beställning av choklad via internet – men det är inte vilken beställning som helst. Numer finns det nätbutiker som specialiserat sig på försäljning av utsökt choklad i olika prisklasser. Du kan välja mellan en mängd olika alternativ, t.ex. vit choklad, tryfflar, mjölkchoklad med nötter, o.s.v. Det breda utbudet bjuder på bland annat nedanstående alternativ.

  • Exklusiva chokladaskar i olika storlekar
  • Korgar med flera olika typer av choklad
  • Strutar med olika meddelanden, t.ex. “Världens bästa mamma”
  • Adventskalendrar
  • Chokladprenumerationer

Det finns flera nätbutiker som erbjuder chokladbud, så ta dig tid att titta på de olika alternativen för att hitta det som passar dig bäst. Du kan också hitta fler choklad presenter hos Presenttipsaren.nu ifall inte chokladbud känns passande. Här hittar du enbart presenter med inriktning på choklad.

Överraska någon du tycker om

Att få hem en oväntad present är alltid trevligt, så du kan nästan vara säker på att ett chokladbud skulle uppskattas. Det bästa är att du kan skräddarsy presenten för att göra den så personlig som möjligt.

Ett tips är att lägga till en nalle eller något annat roligt för att göra chokladpresenten extra speciellt. Du kan naturligtvis också skicka med en trevlig hälsning. Det är bara att tala om vad du vill att man ska skriva på kortet, så ordnar företaget det hela.

För att skicka ett chokladbud går du bara in på nätbutikens hemsida och väljer produkterna du vill skicka. Du lägger dem i varukorgen som i vilken annan nätbutik som helst, anger mottagarens kontaktuppgifter och betalar för beställningen. Inför högtider som jul, alla hjärtans dag och nyår hittar du extra roliga presenter, men tänk på att vara ute i god tid. De allra finaste paketen kan snabbt bli slutsålda!