Frieri

Här kommer lite information om vad du ska tänka på innan du friar till din flick eller pojkvän. Vi tipsar också om butiker som säljer lite romantiska gåvor 

Att fria till den man älskar är något alldeles extra. Det är en stund man vill och kommer komma ihåg i resten av sitt liv, både den som friar och den som blir friad till. Därför är det viktigt att det blir precis som man själv och sin partner vill, vilket inte alltid är så lätt.

Hemsidor som erbjuder fina presenter till alla hjärtans dag:

Upplevelse.com – romantiska upplevelser och aktiviteter
Coolstuff.se – roliga och romantiska prylar
Chokladbudet.se – skicka choklad till den du gillar
Interflora.se – skicka blommor via blommogram

Det krävs naturligtvis att du känner din partner väl för att hitta dem där små platserna och sakerna som dem uppskattar lite extra. Om du inte känner att du är medveten om dessa saker så kan man alltid ta reda på det utan att avslöja sig allt för mycket.

Ett frieri kan i stort sätt ske var som helst och det gäller så klart att vaäla en plats och tillfälle som känns bekvämt för er båda. Att välja en allämn plats som en restaurang kan till exempel sätta press på både dig som friar och den som du friar till. Därför kan det ibland vara ett bättre drag att ställa den stora frågan när det bara är ni två på plats.

Många tror att frieri, bröllop, alla hjärtans-dag etc. måste vara kostsamt och exklusivt. Men sanningen är att det många gånger uppskattas utan en massa pompa och ståt. Hittar man bara det där rätta stället med rätt omgivning, perfekt timing och med rätt inställning så blir ett kärleksfirande än bättre än om man lägger en massa pengar på ett ställe som till exempel inte är så speciellt för varken din partner eller dig. När ni har en mysig picknick i solnedgången på en fin klippa kan till exempel vara ett ultimat läge att fria på. Huvudsaken är att ni ska gilla det och inte vad andra tycker eller säger om det. Det handlar ju trots allt inte om vem ska gjorde det störst eller bäst, utan vem som faktiskt gjorde sin partner samt sig själv mest nöjd!