Kärleksresor

Det mest romantiska du kan ge din partner är givetvis en kärleksresa! Här nedanför kan du hitta förslag på spännande resor världen över. Vi har mixat resor av olika slag med allt ifrån kryssningar till spännande äventyrsresor.

Att resa tillsammans med sin partner är något speciellt. Oavsett om man åker på en äventyrsresa för att prova forsränning eller om man åker till en romantisk stad som Florens, Prag eller Venedig så är det väldigt mysigt och romantiskt att resa tillsammans med den man älskar. Att ge bort en resa till sin partner är en väldigt uppskattad kärlekspresent. Det finns nog inte många som inte skulle uppskatta att få lära känna en ny del av Sverige, eller varför inte få lämna Sverige för en stund under den kalla, mörka vintern, eller den slaskiga, regniga hösten. Inte många tackar nej till en riktig kärlekssemester tillsammans.

Ge bort en resa till Atlantic City

Att ge bort något i present till de du står nära är en fantastisk känsla, speciellt när du hittar något ...
Resa till Las Vegas

Upptäck Las Vegas med din partner

Har du planer på att ge bort en resa till någon du tycker mycket om? Las Vegas är ett mycket ...
Reno casino

Ge bort en resa till Reno

Har du planer på att överraska en person som är viktig i ditt liv och som du tycker mycket om, ...

Att hitta den perfekta resan

Det finns enormt många resmål att välja bland. Först och främst måste du välja om ni ska åka någonstans i Sverige. Det finns många fina resmål även inom landets gränser och alla delar av Sverige har ju sin charm. För den inbitne Stockholmsbon kan det vara exotiskt att åka upp till de ensligaste och mörkaste delarna av Norrland. Att åka hundspann, rida islandshäst eller åka på älgsafari kan vara lika exotiskt som att åka till Afrika. Tänk vad magiskt att få uppleva midnattssolen tillsammans. Så skönt att få komma ifrån vardagens stress och jäkt och istället få uppleva de milsvida fjällvidderna. För norrlänningen kan det istället vara spännande att ha en weekend i Stockholm, få uppleva lite storstadspuls, få vara med där allting händer. Att shoppa i alla de små butiker man inte har hemma, att vandra runt i Gamla stan eller på Djurgården, se Skansen, Junibacken eller Globen. Sådant kan säkert vara uppskattat för den som är uppväxt på landet. Annars finns många fina ställen i Sverige. Gotland och Öland är riktiga sommarparadis, precis som Österlen. Göteborg kan visa upp Sveriges framsida och i Jämtlandsfjällen kan du åka skidor och kanske till och med se en älg eller björn.

Olika typer av kärleksresor

För den som är trött på det svenska klimatet, eller som har rest runt en del i Sverige och nu gärna vill se något annat så finns det hur mycket som helst att välja på i övriga världen. Allt beror på vilken budget du har, och även förstås lite på hur länge du kan stanna borta. Det finns allt ifrån äventyrsresor och sparesor till charterresor och kryssningar. Du kan välja en kärleksresa där du solar, badar, shoppar, sportar, upplever kultur eller äventyr, allt utifrån er egen smak. Paris, Rom, Prag, Venedig och Florens är några av de städer som räknas till de mest romantiska städerna i Europa. Varför inte gå in på en resebyrå och boka in din ultimata kärleksresa.