Tillfällen

Det finns många tillfällen under året som vi vill fira med våra nära och kära. Här kan du hitta lite läsvärd information om olika tillfällen som kommer under året och vart passande presenter finns

Att ge bort en kärlekspresent till sin partner är mycket uppskattat. En present visar att du tagit dig tid och engagemang att fundera ut en present bara för hans eller hennes skull. Det finns många olika tillfällen att ge bort en kärlekspresent till sin partner, inte bara vid traditionella tillfällen som födelsedagar och julafton. Nedan listas några olika tillfällen att överraska sin partner med en mysig present.

Bra sidor med olika typer av presenter:

Upplevelse.com – Upplevelser
Interflora.se – Blommogram
Guldfynd.se – Smycken på nätet
Chokladbudet.se – Chokladogram

Årsdag i relationen

De flesta par har en speciell dag som är deras dag. Ofta är det dagen då de bestämde sig för att gå in i ett fast förhållande med varandra, dagen då de hade den första dejten eller dagen de förlovade eller gifte sig. Denna årsdag i relationen är ett perfekt tillfälle att överraska sin älskade med en kärlekspresent. Eftersom det är en speciell dag behöver du lägga lite extra krut på presenten. Om tid och pengar tillåter så är en romantisk weekend ett perfekt val. Andra alternativ kan vara att bjuda ut på en dejt på en mysig restaurang eller laga en extra god middag hemma. Att också överraska med en mysfrukost på sängen som start på dagen är pricken över i:et. Kanske kan ni även ta en mysig lunchpromenad med en picknickkorg.

Alla Hjärtans Dag

Om man är i en fast relation med någon så är firandet av Alla Hjärtans Dag en av årets höjdpunkter. Kärlekens dag är till för er två att ta hand om varandra. Dagen till ära bör du passa på att överraska din partner med någon mysig och sensuell kärlekspresent. Ett tips är att slå in ett paket med lyxiga massageoljor och förbereda sovrummet med levande ljus, harmonisk musik och champagne och bjuda in till en helkväll där ni masserar varandra och njuter av närheten mellan er. Detta är en perfekt överraskning som lätt kan kombineras med exempelvis en god middag och ett varmt bad tillsammans efter inoljningen. Saknas tiden för att anordna allt detta själv, kan du bjuda med din partner till något fint hotell med spa där ni får tillfälle att bara njuta av varandras närvaro.

Att spontant ge presenter

Att fira olika speciella dagar såsom en årsdag i relationen eller födelsedagar och julafton med att ge varandra kärlekspresenter är givetvis mysigt. De allra mest uppskattade presenterna brukar dock vara de spontana överraskningarna i vardagen som visar din villkorslösa kärlek för din partner. Få saker slår att överraska med frukost på sängen, gärna med nybakat frukostbröd eller någon annan lyxig frukosträtt som du lagat. Eller att ha förberett en romantisk middag för två med gott kött och vin när din partner kommer hem trött efter jobbet. Att tappa upp ett bad och fixa mysbelysning med levande ljus där ni kan avnjuta efterrätten är inte heller fel. Andra tips är att köpa små presenter och överraska med. Det kan till exempel handla om att ta med blommor efter jobbet, köpa ett fint klädesplagg eller slå in ett fint paket med en vinflaska och choklad som ni delar på.