Personliga presenter

Här finner ni lite rolig information som handlar om att hitta rätt present till rätt person. Vi tipsar även om butiker som säljer personliga presenter 

För dig som vill ge bort en kärlekspresent, men inte vill ge bort de allra mest populära som smycken, godis, kläder eller blommor, så kanske det är läge att hitta en personlig kärlekspresent. Det finns enormt mycket att välja bland, det är bara att utgå från vem din älskade är och vad du tror att han eller hon skulle tycka om.

En resa eller en upplevelse kan vara en riktigt personlig kärlekspresent, eftersom ni åker tillsammans, bara ni två och kan vara tillsammans under en helg eller en vecka och skapa era egna upplevelser och få minnen för livet från er semester tillsammans. Du väljer resmålet helt utifrån vad som passar er bäst. Upplevelsepresenter är också något som brukar vara uppskattat. Att testa på forsränning, att åka hundspann, köra rallybil, rida islandshäst, hoppa bungyjump eller prova på glasblåsning är spännande saker att prova på, och även detta kan ge fina minnen.

Upplevelse.com hittar du en uppsjö olika upplevelser att välja mellan.
Du hittar allt från middagar till att köra sportbil. Kika in på deras hemsida och se om de har något som passar dig.

Bra sidor med olika typer presenter:

Greatdays.se – Upplevelser
Interflora.se – Blommogram
Guldfynd.se – Smycken på nätet
Chokladbudet.se – Chokladogram

Om du hellre vill ge bort en sak så finns det förstås också mycket att välja bland. Om du vet att din partner länge har sökt efter en viss sak, till exempel en bok som bara finns att få tag på via antikvariat så skulle du kunna göra ett försök att hitta just den boken. Kanske har du bättre sökvägar än din partner, så att du lyckas få tag på den till sist. Ett personligt smycke, kanske ett halsband där bådas namn står ingraverade brukar också vara uppskattat. Annars fungerar det förstås bra att köpa en förlovningsring och pröva lyckan genom ett frieri. En av de mest romantiska saker i världen är att få en stjärna i rymden uppkallat efter sig. Något som är riktigt personligt är att framkalla några foton på er två tillsammans och sedan rama in korten i fina ramar. Det kan vara ett fint minne. För att få en riktig personlig touch på korten så kan du sätta in dem i ett fotoalbum, där du skriver gulliga texter till varje bild. Du kan även skapa en personlig kalender hos framkallningsfirmorna, där du laddar upp tolv foton och sedan får du en kalender hem med posten. Om du vill ha något riktigt unikt så är ett bra tips att tillverka något själv. Varför inte sticka en tröja till din älskade eller baka en kaka?

För dig som bor långt ifrån din älskade så kan du även utnyttja någon av alla leveranstjänster som finns. Till exempel finns det idag Nallegram, Nallebudet, Spaogram, Chokladogram och så vidare. Dessa kan du ringa och beställa via nätet och de levereras direkt fram tills din partners dörr.