Skicka godis som present

Att skicka godis till någon du tycker om kan vara en bra idé ifall ni bor långt ifrån varandra. Det är också romantsikt att skicka till sin partners jobb som en romantisk gest 

Godisboxen.se är ett företag som hjälper dig att kombinera ihop en present med godis till någon som du tycker om.
Presenten skickas efter din beställning direkt hem till mottagaren som en mycket trevlig överraskning. Det finns en mängd olika boxar att välja mellan som även kan innehålla andra saker än bara godis. Till exempel kan du ge bort en box med biobiljetter, trisslotter eller ett gott te.
Du får sedan välja utseende på boxen och skriva din egna hälsning till mottagaren. Du kan till exempel ladda upp ett eget fotografi och låta detta pryda lådan som ditt godis skickas i.

Kika in på Godisboxen.se och se om deras erbjudanden och godis passar dina önskemål.

Beställa godis och få det skickat på posten
Godis är ofta en mycket uppskattad present som går hem hos de flesta. Presenten är lätt att anpassa både när det gäller smak, utseende och tema. Dessutom kan godis skickas enkelt och det kan även blandas med andra saker som lotter, biobiljetter och annat roligt. Även personer som inte äter socker kan njuta av sockerfritt godis i sin present! Men vid vilka tillfällen kan det egentligen passa att skicka godis i present?

Födelsedagar

Godis kan bli en utmärkt present till gottegrisen som fyller år! Ett paket fyllt med sötsaker gör alla glada. Dessutom är det en perfekt present till den som redan har allt.

Krya på dig present

När man ligger sjuk eller skadad, vad kan då kännas bättre än att veta att andra tänker på en? Då är en välfylld godisbox en bra idé. Lite godis kan både pigga upp och roa den sjuke eller skadade. Dessutom ger det lite extra energi som behövs för tillfrisknandet.

Gåva till barn

Alla barn blir glada av godis! Även om barnet inte fyller år eller liknande kan det finnas anledning till att skicka lite godis. Man kanske bara vill uppmuntra barnet för att det gjort bra ifrån sig i skolan eller liknande.

Alla hjärtans dag present

Att skicka godis till någon man tycker om har varit populärt under flera år. Bor man nära varandra är en chokladask, geléhjärtan och liknande standard inför alla hjärtans dag. I ett distansförhållande är det inte lika enkelt att bara svänga förbi med en chokladask. Då är det perfekt att kunna skicka godis som present via nätet.

Hur gör man?

För att skicka godis som present via nätet väljer man vilket godis, samt vilka eventuella tillbehör man vill skicka. Sedan får man välja utseende på boxen och skriva in uppgifter om sig själv, mottagaren samt en hälsning. Sedan är det bara att betala så kommer boxen att skickas iväg till mottagaren.