Presenttips

Här kan du hitta olika sorters presenttips till både han och henne, gammal som ung. Vi tipsar om blandade presenttips i olika prisklasser och ger även förslag på gåvor som inte kostar en krona. Vårt främsta syfte med sajten är att tipsa er om presenter inom romantik. Men du kan likväl använda dessa presenttips vid andra tillfällen.

Idag är det enkelt att visa din kärlek och uppskattning till din partner genom att ge honom eller henne en kärlekspresent. Det är lätt att beställa presenter på Internet och det finns ett enormt urval som passar de flesta. Antingen beställer du din gåva hem till dig själv och sedan slår du in den i ett paket och ger bort den själv, tillsammans med ett handskrivet kort till. Eller så kan du beställa presenten så att den kommer direkt hem till din vän, tillsammans med en personlig hälsning från dig. Detta passar perfekt ifall du bor långt bort ifrån din vän, om han eller hon ligger på sjukhus på annan ort eller om någon av er befinner er på resa.

Bra sidor med olika typer presenter:

Greatdays.se – Upplevelser
Interflora.se – Blommogram
Guldfynd.se – Smycken på nätet
Chokladbudet.se – Chokladogram

De flesta presentbutiker på Internet erbjuder leverans till en annan adress än till dig som beställer den. Det finns också speciella tjänster på nätet, som Blommogram, Chokladogram, Gottogram, Nallegram, Nallebudet och Pocketogram, som har specialiserat sig på att leverera presenter. Där kan du enkelt gå in på respektive hemsida och välja en present som passar just din mottagare. Med Blommogram kan du beställa en blombukett eller annat blomarrangemang och detta levereras till din mottagare samma dag eller på önskat leveransdatum. Men Chokladogram kan du skicka olika sorters choklad, allt ifrån vanlig mjölkchoklad, vit eller mörk choklad, till exklusiva chokladpraliner. Med Nallebudet kan du skicka ett gosedjur som har en tröja på sig med ditt eget, personliga budskap textat på. För dig som vill skicka en doppresent, krya på dig present eller en present till ett barn så blir en nalle riktigt uppskattad. Pocketogram är också en rolig tjänst, där du kan beställa en bok som levereras till din mottagare. Det finns också möjlighet att skicka ett presentkort, så din vän själv får bestämma vilken bok han eller hon vill ha.

De flesta Internetbutiker har även presentkort till försäljning. Det passar dig som tycker att det är svårt att hitta rätt present till någon. Om du inte känner mottagaren så väl så fungerar det också bra med ett presentkort, för då kan han eller hon välja sin egen present, så slipper du risken att köpa något som inte alls blir uppskattat. För dig som istället vill välja en egen present, för att få någonting personligt, unikt och annorlunda, så finns det ett enormt utbud av presenter på nätet. Det finns saker till hemmet, kläder, böcker, resor, musik, film, möbler, smycken, böcker, ja, allt man kan tänka sig. Du kan själv välja present utifrån prisnivå och vilken smak din vän har. Möjligheterna är gränslösa.

Tips och omdömen för andra produkter och tjänster

Etrender.se kan du läsa en massa bra omdömen och recensioner på olika tjänster och produkter som finns att köpa på nätet. Du kan få både inspiration och hjälp att göra kloka val.