Frukost

Det absolut bästa man kan göra för att överraska någon är frukost på sängen. Du kan också handla hem godsaker och ha en lyxfrukost redo när din partner kommer ner

Även om det är romantiskt att bjuda sin älskade på middag så är en ljuvlig frukost för två också något speciellt. Att vakna upp bredvid sin älskade en sommardag och sedan bjuda honom eller henne på en riktigt god frukost slår det mesta. Ett så bra uppvaknande följer med resten av dagen.

Kika in på hemsidan Upplevelse.com. De har frukostar, luncher och middagar i alla möjliga olika utföranden och miljöer i Sveriges olika städer.

Frukost på sängen är något som de flesta uppskattar. Det finns mycket god mat som passar bra att äta till frukost, och vill man lyxa till det så finns det också mycket att välja bland. På sommaren är det gott med bär och frukt. Kanske en fruktsallad skulle smaka bra? Eller varför inte äta lite fil eller yoghurt och müsli med frukt i? Jordgubbar tillhör den svenska sommaren och passar utmärkt till frukost. Våfflor eller pannkaka är också något som är riktigt gott till frukost, gärna med grädde, sylt eller bär till. Våfflor blir ju till hjärtan i våffelgrillen, så de är ju romantiska i sig. Om du vill äta mackor med något gott pålägg till så är ett tips att göra hjärtformade mackor till din älskade. Det gör du enkelt med en pepparkaksform. Stekt ägg funkar också utmärkt att göra hjärtan av. Nybakt bröd är en lyx som du kanske hinner med till en helgfrukost. Du kan förbereda redan kvällen innan. Scones är ett slags bröd som går snabbt att baka och som är jättegott med smör, ost och marmelad till. När du har komponerat ihop den frukost som du tror att din partner skulle tycka om så samlar du ihop allt på en stadig bricka och går in till sovrummet. Vilken kärlekspresent att vakna upp och få äta frukost på sängen tillsammans med den man älskar.

Bra sidor med olika typer presenter:

Greatdays.se – Upplevelser
Interflora.se – Blommogram
Guldfynd.se – Smycken på nätet
Chokladbudet.se – Chokladogram

Om ni inte vill äta i sängen så kanske ni kan äta på balkongen eller uteplatsen. På sommaren är det underbart att kunna njuta av värmen, solen, den friska luften och en vacker utsikt om man har de möjligheterna. Kanske kan ni göra en picknick ifall ni inte bor så till att ni kan äta på balkongen? Ta med en picknickkorg, en filt och något gott att äta till frukost. Ta en promenad och leta upp ett perfekt ställe där ni kan slå er ner och njuta av den goda frukosten. Om du inte vill laga frukosten själv av någon anledning så finns det förstås många ställen som serverar frukost till bra priser. Många hotell erbjuder frukostbuffé även till andra än hotellets gäster. Dessa bufféer brukar digna under allehanda läckerheter som färsk frukt, gröt, müsli, ägg och bacon och kanske till och med nybakta scones. Varför inte ta en morgonpromenad tillsammans och avsluta med en god hotellfrukost innan ni går till era respektive jobb. Vilken underbar start på dagen!

Kika in på Upplevelse.com och se om de har frukostar, luncher eller middagar som passar dina önskemål.