Att få en skön massage är något alldeles underbart. Att ge bort en stunds massage, eller att ge bort presentkort på massage hos en professionell massör kan vara en riktigt uppskattad kärlekspresent. Många som har ett stillasittande jobb har idag ont i nacke, rygg eller axlar och då kan det vara skönt att få en ordentlig genomgång av kroppen. Men även om du inte har något problem så kan en stunds massage få dig att varva ner och slappna av samt fyllas på med ny energi. Massage kan också vara väldigt erotiskt och uppeggande, vilket också gör det till en perfekt kärlekspresent till din partner. Men självklart är det inte bara din partner som lär uppskatta att få massage i present. En massagebehandling är en bra present till vem som helst.

Hemsidan Upplevelse.com erbjuder olika massage och spa-paket samt en uppsjö av andra roliga upplevelser/aktiviteter. Kika in och se om de har något som passar dig.

För dig som vill massera din partner hemma så är stämningen det viktigaste att tänka på. Målet är att din partner ska bli riktigt avslappnad och kunna njuta fullt ut. Stäng av teven, sätt hellre på lite lugn musik på stereon. Se till att ni har gott om tid. Tänk på att din partner måste kunna ligga bekvämt. Det är bra att använda en massageolja medan man masserar eftersom händerna då lättare glider över kroppen och dessutom blir din partners kropp skönt återfuktad av oljan. Det fungerar bra med vanlig rapsolja eller olivolja om du inte har riktig massageolja hemma. Ett smart tips är dock att täcka sängen, eller vart ni nu håller till med massagen, med gamla handdukar eller ett gammalt lakan, för vissa oljor ger fläckar som inte går bort på kläder och textilier.

För dig som vill ge bort en massagebehandling så är det bra att veta att det finns många olika typer av massage att välja bland. Klassisk massage är en traditionell massagebehandling som antingen går igenom hela kroppen eller bara vissa delar av kroppen. Massage med varma stenar är en massagebehandling som snabbt har ökat i popularitet här i Sverige. Där används varma stenar och aromatiska oljor under massagen och den här massagevarianten brukar kallas för den totala antistressbehandlingen. För dig som istället vill få ny energi så finns det energimassage, som shiatsumassage som är en japansk massagebehandling. Under en sådan behandling så knådar man inte, som i klassisk massage, utan istället använder massören handflatan, tummarna och fingrarna för att trycka på olika delar av kroppen för att på så vis lösa upp spänningar och öka rörligheten i muskler och leder

Besök Upplevelse.com och se om de har något som passar dig.