Att gifta sig är något speciellt och som paren gör med förhoppningen att det ska vara enda gången som de går upp för altaret med sin livspartner. Därför så är ett bröllop en mycket viktig händelse för många som vill att det ska bli en minnesvärd stund som det ska pratas länge om. Att gifta sig är kostsamt och ett enkelt bröllop med bröllopsmiddag för cirka 50 gäster slutar normalt på minst 50 000 kronor. Då ingår ringar, bröllopsmat, bröllopstårta, bröllopskläder och inbjudningskort. Utöver det så tillkommer transporter av bröllopsgäster, hyra av lokal och en del andra kostnader för praktiska saker.

50 000 kronor är en ansenlig summa för ett normalbröllop och vill du ha något alldeles extra och speciellt på bröllopet som exempelvis liveband men också en bröllopsresa i anslutning till bröllopet så hamnar du nästan på 100 000 kronor för ditt bröllop. Det går att planera sitt bröllop ett par år framåt i tiden så att du och din partner hinner spara ihop de pengar som behövs för bröllopet. Dock så kan det vara svårt för många par att behöva vänta i upp till ett par år innan de kan gifta sig och istället väljer de ett enkelt bröllop med endast vigsel och sedan så firar man med sina bröllopsgäster på restaurang där var och en betalar själv. Ett sådant bröllop brukar dock inte bli något minnesvärt bröllop som folk kommer att tala om en lång tid efteråt – i alla fall inte av rätt orsak.

Att låna till att gifta sig

Ett alternativ till att spara är att låna. Om du lägger upp en kalkyl för ditt bröllop så har du möjlighet att låna till att gifta dig. Att låna till att gifta sig är ett bra alternativ till att hasta ihop ett enkelt bröllop och som ger dig möjligheten att få det drömbröllop som du drömmer om.

Det finns möjlighet att ta ett blancolån på mellan 50 000 och 500 000 kronor som ger dig en tillräcklig bröllopsbudget för att kunna skapa ett storstilat bröllop redan nu direkt. Då får du möjlighet att också kunna ordna med bröllopsresa direkt efter bröllopet. Lånet betalar du sedan tillbaka med en amorteringstid på upp till flera år, vilket gör att det inte påverkar din månadsekonomi speciellt hårt. Det finns idag blancolån med mycket bra räntor och helt utan avgifter vilket gör att du inte behöver betala några större kostnader för att hålla ditt bröllop nu.