I samarbete med tandblekning.co

Funderar du på en födelsedagspresent? En julklapp eller en spontan överraskning? Kanske kan vi komma med ett bra tips om vi säger tandblekning? Ett vitare leende och ett uppfräschat smil är en tacksam gåva för de allra flesta av oss – förmodligen också för din vän eller partner! När du ger bort ett tandblekningskit, ger du bort en smidig, effektiv behandling för hemmabruk, som sprider ett vitare leende hos dess mottagare. En liten förändring, kan tyckas, men som bidrar till ett större, mer positivt helhetsintryck.

Genomför behandlingen själv i hemmet

Är du osäker på hur det går till? Om det kostar mycket pengar eller är krångligt att genomföra? Kort och gott uttryckt: tandblekning är idag enklare än någonsin! Från att ha inneburit kostsamma tandläkarbesök med konsultationer och kontroller, är det idag en smidig behandling som snabbt genomförs i hemmet. Precis när det passar.
Dagens marknad erbjuder även ett flertal olika metoder, såsom blekningsskenor, remsor och pennor. Metoderna är testade och många företag erbjuder produkter fria från väte- och karbamidperoxid, animaliska restprodukter och andra hormonstörande ämnen. Produkter med för höga halter peroxider är förbjudna för kosmetisk försäljning enligt svensk lag, men känner man fortfarande osäkerhet kan man genom flera företag kostnadsfritt kontakta en tandsköterska som ger svar på frågor och funderingar.

En stor marknad med ett växande utbud ger inte bara valfrihet. Det innebär också att tandblekningskiten finns i varierande prisklasser. Ett par hundralappar är en vanlig summa, vilket gör tandblekning till en gåva som inte behöver kosta särskilt mycket. Vissa kit innehåller även flera behandlingar för att gradvis gå mot vitare nyanser. Allt beroende på vilka resultat som önskas.

Och varför inte avrunda med en bonus? En tandblekning behöver inte enbart innebära en estetisk förbättring, utan kan i många fall även leda till sundare levnadsvanor. Ett fräscht och vitt smil önskar man ju gärna vara rädd om och behålla. På så vis kan det vara mer motiverande att slopa eller dra ner på kaffe, alkohol och cigaretter, som annars lätt bidrar till missfärgningar. En nog så trevlig sidoeffekt för såväl munhygien som hälsa! På så vis kan det vara mer motiverande att slopa eller dra ner på kaffe, alkohol och cigaretter, som annars lätt bidrar till missfärgningar. Om du inte vill sluta snusa finns det andra alternativ såsom nikotinpåsar som inte missfärgar tändarna.