I samarbete med whitepouches.com/fi

Att gå på jakt efter en personlig present till någon man tycker om som fyller år eller som julklapp kan vara svårt och tidskrävande. Man vill att det ska vara något personen har användning av och som är en del av dess vardag. Nikotiinispussit (betyder nikotinpåsar på finska) är perfekt att ge till någon som redan snusar och kanske vill minska sitt intag av det skadliga ämnet tobak som finns i vanligt snus, eller till någon som vill snusa men är rädd för tobakens konsekvenser. Tobaksfritt snus passar förstås även någon som inte är förtjust i tobakssmak. En annan viktig fördel är att det kan bidra till att förhindra folk att använda sig av vanligt snus med farligare innehåll.

Vad är tobaksfritt snus?

Tobaksfritt snus är helt enkelt snus utan den skadliga tobaken. I stället för tobakssmaken i vanligt snus kan du med tobaksfritt snus välja en smak som passar personen du vill ge det till, vilket gör att presenten känns mer personlig. Det tobaksfria snuset ligger i samma typ av påsar som snus med tobak och känns därför likadant i munnen och är därmed perfekt för den som gillar känslan av snus i munnen.

Varför ge tobaksfritt snus i present?

En spännande parallell att dra är den mellan godis och snus som present. Lika gärna som man ger bort godis i present kan man ge bort detta smaksatta snus, som dessutom inte konsumeras lika snabbt som sötsaker och kan vara en del av vardagen. Eftersom snuset finns i flera olika smaker är det en perfekt idé att ge bort en blandning av smaker och ge personen möjlighet till variation och att hitta den eller de smaker som passar just hen.

Du kommer också med stor sannolikhet att ses som en högst kreativ person med tobaksfritt snus som present då den troligtvis inte är särskilt vanlig och du behöver därför inte vara orolig över att komma till firandet med samma present som någon annan. Att ge bort en unik och oväntad present som tobaksfritt snus åstadkommer förmodligen precis den överraskade reaktion man önskar hos mottagaren och ger även andra inspiration till bra presenter att ge bort. Har du tur kanske inspirationen sprider sig och du själv får motta detta snus som present nästa gång.

Tobaksfritt snus passar alltså de allra flesta och fungerar därför perfekt som present. Till nästa födelsedagskalas, julafton eller annan tillställning – slå in en spännande blandning smaker på tobaksfritt snus som passar mottagaren och njut av de positiva reaktionerna.