Det är alltid kul att bli firad och om du vill fixa en extra kul och god tårta åt födelsedagsbarnet eller till jubileet så kan du nu göra den unik och individuell med foton. Genom att välja mellan hundratals motiv eller till och med använda dina egna bilder skräddarsys tårtan helt efter intressen och behov och kommer att uppskattas av alla närvarande, ung som gammal.

Vilket motiv som passar bäst beror helt på vem och vad det är som ska firas men det finns garanterat tårtbilder för alla tillfällen. Bilden kommer i ett förutbestämt format och är tryckt på ett så kallat tårtoblat, det vill säga det lock av sockerpasta som pryder toppen. Allt du behöver göra är att sätta oblatet på tårtan som du antingen köpt eller bakat själv med hjälp av lite grädde eller på marsipan. Du kan alltså välja vilken smak du vill på tårtan och sedan kröna den med bilden och vips har du ett både snyggt och proffsigt bakverk framför dig.

Till barnen

Barn älskar både tårtor och sina idoler och kombinerar du de två så har du en lyckträff utan like. Vare sig det är Frozen eller Star Wars, popstjärnor eller favoritmonster så kommer knoddarna att tycka att de har världens bästa tårta framför sig. En grön dinosaurie, ett vitt spöke eller en svart vampyr – möjligheterna är oändliga med den moderna trycktekniken som möjliggör ätbara bilder.

Till vuxna

Även vuxna älskar att äta tårta och därför kan du förhöja nöjet ytterligare med passande bilder. Till företagsfesten kan ett gruppkort på alla anställda bli ett kul samtalsämne – vem äter upp vem? Till bästa vännen en bild på Jason Momoa eller Jennifer Lopez? Till den älskade kanske en raffig bild på dig själv? Eller varför inte ge tårtan ett tema som till exempel sport, semesterorter eller musik genom bilder på fotbollsarenor, Eiffeltornet eller elgitarrer?