Födelsedagar är något alldeles speciellt när man är liten. Få saker är lika kul som att bjuda in sina bästa vänner, leka hela dagen, få presenter och det bästa av allt – tårta! Färgglada ballonger, glitter och rolig musik kan sätta en extra kul prägel på kalaset. Men att ha en stor hoppborg ute på gården kan skicka glädjen till månen.

Hoppborgar

Hoppborgar kommer i flera olika storlekar, från liten till stor. De går att köpa men är också väldigt lätta att hyra. Fördelen med att hyra en hoppborg istället för att köpa är att någon annan står för rigg och frakt. Du kan förbereda kalaset i lugn och ro medan uthyraren blåser upp hoppborgen, ställer den på plats och gör den säker för både barn och vuxna att leka i. När kalaset är färdigt så tar uthyraren tillbaka hoppborgen och du slipper att lägga till hoppborgen på din städlista. Det tar uthyraren hand om.

Välj ett tema

Det finns flera olika typer av hoppborgar, från slott till baserade på superhjältar. Du har alla möjligheter att hyra en billig hoppborg precis efter ditt barns önskemål och intressen. Du kan även passa på att knyta ihop det med ett större tema för hela barnkalaset. En draktårta, mantlar och sökande efter en skatt i det uppblåsta slottet kan bli ett perfekt fantasykalas. Eller så kan hoppborgen vara del i en större hinderbana för en rolig femkamp. Har kalaset inget tema finns det givetvis hoppborgar för enklare lekar eller helt enkelt bara för att hoppa runt i.

Barnkalas

Inte bara barnkalas

Barnkalas är inte den enda fest där det passar med en hoppborg. Även vuxna kan njuta av det roliga med att studsa omkring i en hoppborg. Om du är intresserad av att hyra en hoppborg i Stockholm kan det vara intressant att veta att det även går att hyra andra uppblåsbara aktiviteter, som en labyrint för vattenkrig, en mekanisk tjur eller ett torn för klättring. Beroende på vad eller vem som ska firas finns det en hoppborg att hyra för det tillfället. Så passa på att hitta era inre barn och ha den roligaste festen på länge.

En hoppborg kan verkligen höja glädjen på en fest. Sprudlande skratt, studsande lekar och vattenkrig passar för barn i alla åldrar. Hyr en hoppborg till kalaset eller varför inte passa på att ordna ett vattenkrig för dig och kompisgänget under sommaren. Oavsett tillfälle så kommer du garanterat ha en kul stund.