I samarbete med hpguiden.se

Att klara högskoleprovets alla delar är ingen enkel uppgift, men med hpguidens onlineutbildning blir studierna både roligare och mer effektiva! Hpguiden har ända sedan 2004 med stor framgång hjälpt hundratusentals studerande att nå sina målresultat på högskoleprovet. Utbildningen har fått omdömet 4 av 5 stjärnor och 95% av deltagarna skulle rekommendera den till en vän. På de senaste årens högskoleprov har ca 95% av orden som efterfrågats i provets ord-del redan funnits med i hpguidens utbildning, du kan alltså räkna med att komma mycket väl förberedd till ditt prov och gå därifrån med en god känsla i magen.

Två olika medlemskap

Högskoleprovet skrivs varje år av uppåt hundratusen människor för att komma in på de utbildningar de drömmer om. Många pluggar i ändlösa timmar på egen hand men lyckas trots det inte nå sina mål. Detta beror ofta på brist på struktur och vetskap om vad som faktiskt krävs för att klara provet. Hpguiden erbjuder både en gratisversion och en VIP-version. Som gratismedlem får du tillgång till bland annat över 9000 övningsuppgifter, samt hundratals genomgångar, förklaringar och tips. Med hpguidens gratistjänst får du alltså en del av materialet som krävs men med VIP-versionen får du utöver studiematerial även hjälp med att strukturera dina studier på bästa sätt.

VIP-medlemskapet är perfekt för dig som är väldigt mån om att nå ditt målresultat och som är beredd att jobba hårt. Medlemskapet ger dig tillgång till mer än dubbelt så många övningsuppgifter än som gratismedlem. Dessutom tilldelas du en personlig coach som själv fått 2.0 poäng på högskoleprovet och du erbjuds även ett skräddarsytt studieupplägg som passar just dig. För 2490kr får du ett VIP-medlemskap som gäller fram till högskoleprovet nästkommande termin – en värdefull investering i din framtid. Förbered dig inför högskoleprovet genom att registrera dig på hpguiden.se för garanterad framgång!