Hos Leksakscity hittar du sommarleksaker för barn i alla åldrar. Ett stort sortiment som är perfekt att botanisera i för dig med barn eller om du känner någon som har barn. Leksaker är förstås den perfekta presenten och om du vill ha ett utbud med någonting för alla så hittar du det hos Leksakscity.

Sommarleksaker för alla sammanhang

I sortimentet finns leksaker för varma sommardagar oavsett om de spenderas på stranden, i trädgården hemma eller i sommarstugan. Du kan enkelt hitta leksakerna du söker genom de olika kategorierna så som sandleksaker, bollar, hoppleksaker och vattenleksaker. Det är även möjligt att söka bland leksaker baserat på ålder.

Såpbubblor och mycket annat

För de lite mindre barnen kanske leksaker för såpbubblor är ett perfekt alternativ. Såpbubblor är förstås roliga som de är, men ännu bättre blir de med till exempel en såpbubblepistol eller såpbubble-stav. Eller varför inte ett såpbubbelset som ger barnet möjligheter att bland annat göra mängder av såpbubblor på en och samma gång? Vattenleksaker hör förstås också sommaren till. Här finns leksaker som passar för småbarn och lite äldre barn. Varför inte kombinera nytta och nöje med en simring för simträning? Eller flytstavar? Med en lekpool komplett med rutchkana kombinerar du nytta och nöje på ett annat sätt. Barnet roas samtidigt som poolen skänker svalka.

Sport och klassiska lekar

Sommaren är förstås också helt rätt tid för sport och klassiska lekar. Hos Leksakscity kan du därför hitta ett omfattande sortiment av sportleksaker. Här hittar du till exempel kompletta set för strandtennis, basket och badminton. Eller kanske ett par rockringar? Med utbudet hos Leksakscity kan du planera en hel dag full av lekar. En perfekt kombo är kanske att ägna sig åt vattenleksaker och svalka under dagens varmaste tidpunkter för att ta del av sport och liknande aktiviteter framemot kvällen när svalkan börjar infinna sig.

Snabba leveranser och låga fraktkostnader

Leksakscity är det praktiska alternativet för dig som vill köpa kvalitetsleksaker men utan gå runt i en varm affär. Dessutom har de alltid öppet samt snabb leverans och låg fraktkostnad. Just nu får du gratis leverans för beställningar om minst 999 kronor.

Använd vår rabattkod

Just nu kan du som köper leksaker hos Leksakscity använda dig av rabattkoden lekc12-e. Den ger dig 10% i rabatt på hela sortimentet av sommarleksaker. Koden gäller till och med 2022-12-31. Rabattkoden kan inte kombineras med andra rabattkoder och gäller inte för produkter med redan nedsatta priser.