Har tempot i förhållandet avstannat? Gnistan börjat falna? Pröva då några vuxenleksaker som du kan presentera för din partner, varpå ni kan ha roligt i sänghalmen på nytt. Ni kan även på Expressen hitta 5 fem sätt för att få tillbaka sexlusten. Det krävs nämligen mer än bra leksaker för att allt ska fungera på ett bra sätt.

Liva upp gamla vanor med spännande produkter

Vuxenleksaker kan i stort likställas med sexleksaker. Dessa leksaker är utformade för att göra samlaget lite mer varierat och därmed inte lika monotont. Dessutom kan det vara kul att få känna sig som ett barn som ivrigt vill prova på nya ställningar eller saker att använda till samlaget.

Vuxenleksaker kan användas av de flesta vuxna oavsett ålder. Det är normalt sett inte farligt att använda vuxenleksaker, dock bör man vara försiktig om man träffar en tillfällig sexpartner som kan bära på smittor av någon eller flera typer. Det gäller specifikt dildos som kan överföra kroppsvätskor från en person till en annan. Läs gärna instruktionsmanualen om du är det minsta osäker.

Dildon är den vanligaste vuxenleksaken och kan användas för att penetrera kroppsöppningar både hos män och kvinnor. Vibratorn är främst för kvinnor och är ämnad att penetrera vaginan. Det görs för att dels simulera känslan av att ha sex med en man (som har en penis) och dels för att stimulera könsorganet samt klitoris i syfte att nå orgasm. Handfängsel (även benämnt som handbojor) används för att visa underkastelse eller tillgivenhet. Det är viktigt att frigöra partnern från handfängslen om denna önskar det. Buttplug används för att stimulera analöpppningen.

När kan man köpa samt använda vuxenleksaker?

Vuxenleksaker kan användas när tillfälle ges, det vill säga i princip när som helst paret vill det. Dock är vuxenleksaker ypperliga att visa upp eller ge sin partner inför alla hjärtans dag eller vid smekmånaden samt födelsedagar. Vuxenleksakerna blir som mest använda när det råder en stor kärleksstämning. Precis som att man kan variera samlaget med olika sexställningar så kan man variera vilka vuxenleksaker man nyttjar vid ett visst tillfälle.

På en sida för vuxenleksaker kan man hitta såväl rabattkoder som kampanjerbjudanden för vuxenleksaker. Perfekt för dig som inte vill spendera allt för mycket pengar eller för dig som vill ha inspiration till vad som finns på marknaden. De butiker med vuxenleksaker som vi anser har bäst utbud av rabatter hos Kupongerna.se är Lastbryggan och Mshop.

Syftet med vuxenleksaker

Det huvudsakliga syftet med vuxenleksaker är att ni ska bli mer nöjda med ert sexliv. Precis som att det är tråkigt att äta samma typ av middag varje kväll så kan sexlivet få en stor boost genom att använda vuxenleksaker. Vuxenleksaker kan användas under förspelet (inledningen av en sexakt och där målet är att egga varandra till åtrå och sexlust) samt under själva samlaget samt efter. Vissa vuxenleksaker kan även användas i duschen vilket gör att det kan bli än mer upphetsande att duscha tillsammans. Dessa produkter är ofta vattentäta eller torkar snabbt efter en dusch.

Det kan ibland kännas pinsamt att ta upp ämnet sexleksaker med sin partner men ofta kan man kompromissa och bestämma sig för att åtminstone pröva en typ av vuxenleksak innan idén förkastas helt. Surfa gärna online tillsammans så ni gemensamt ser vad marknaden har att erbjuda.

Sammanfattningsvis så är vuxenleksaker perfekt för att toppa sitt sexliv och återfå gnistan om den inte är som förut!