I samarbete med AZ Design

Tiderna är verkligen som de är just nu och vi måste göra det bästa av det och vi människor är experter på att komma på just lösningar. I dag är det bra att kunna ha möjligheter att jobba hemifrån för att minska risken med att bli smittad och att smitta andra. Vi tror att det kommer att bli vanligare och vanligare att man jobbar mer hemifrån efter pandemin också. Kanske är man på kontoret några dagar i veckan och resten hemma.

Kontorsmöbler

Vi älskar att ha möjligheten att faktiskt jobba hemma. Alla våra verktyg vi måste ha finns i mobilen och på datorn och det enda vi behöver är en bra plats där vi kan sitta. Vi behöver bra kontorsmöbler till hemmakontoret för att inte våra kroppar ska ta skada och framförallt ryggen. Kanske vill vi stå och jobba emellanåt och då är ett justerbart bord den bästa lösningen eftersom det går att höja och sänka beroende på vilken stå- eller sittställning vi vill ha och vi kommer att kunna utföra vårt jobb på ett bra sätt och våra kroppar kommer att må bra.

Skrivbord

På www.azdesign.se finns allt för både kontoret och för hemmakontoret, allt vi kan tänkas behöva som till exempel ett skrivbord till hemmet eller en bra stol som passar just oss.

Möblerna är väldigt fina och fyller en funktion så att du på bästa sätt kan jobba på ett lika bra sätt som du annars skulle göra om du satt och jobbade på kontoret.

Din kropp kommer inte att känna någon skillnad alls och din kropp ska hålla så länge det bara går och då måste man sitta på rätt sätt så att man minskar risken för att få problem med ryggen i framtiden. Självklart finns det en mängd olika varianter av både stolar och skrivbord så att hitta ett som passar just dig är stor.