Att göra någon glad med en present kan göra dig lika glad som den du ger den till om du lyckats pricka rätt. Om du är tillsammans med någon är det roligt att ge bort en liten present då och då, det behöver inte alltid vara en födelsedagspresent, julklapp eller alla hjärtans dag. Det är alltid trevligt att ge bort något lite då och då. Lika roligt är det när du själv får en present ibland.

Exempel på mysiga presenter

Kroppskudde

En kroppskudde är en perfekt present till den som gillar att krama om någon på natten.

Schampoborste

En schampoborste fördelar schampot samtidigt som den ger massage. En toppenpresent.

Tips på att göra din älskling glad

Till helgen kan du förbereda hemma med god mat och sedan en present. Säg åt älskling att hon/han kan gå på stan en stund efter jobbet, helst en fredag, säg bara att du tänker laga lite lättsam mat. Men istället lagar du hennes/hans älsklingsrätt, som är räkor och skaldjur. Det lägger du upp fint och ställer en flaska bubbel på kylning. I fickan har du köpt ett smycke, finns fina både till kvinnor och män. När älsklingen kommer hem lär han/hon bli riktigt glad över den goda maten och drycken. När maten är uppäten tar du fram den lilla asken och ger din älsklig som alldeles säkert blir överlycklig över den fina lilla presenten.

Lyssna på din älskling

Var hörsam och lyssna på vad din älskling säger och notera vad han/hon säger sig behöva, då har du några saker att spara i minnet eller skriva upp. Det behöver inte alltid vara fina saker, praktiska går lika bra. Vet du att älsklingen tycker om vin kan en vinprovningskväll vara perfekt. Det är något som du och älsklingen kan göra tillsammans. Vem älskar inte en spaweekend? Tänk att få sova på ett pittoreskt hotell, bada i varma bassänger ute och inne, bada bastu och få massage. Det är typiskt en sådan sak som båda kan göra tillsammans.

Andra saker som kan uppskattas

Om du hör att en grupp kommer i närheten av där du bor, och som älsklingen tycker om, varför inte överraska med en konsert? Det finns väldigt mycket som du och din partner kan göra tillsammans, och dessa saker är perfekt för presenter när inget speciellt ska firas. Ett restaurangbesök kan göra älsklingen glad, likaså ett biobesök som kan besökas före. Det är även bra med små överraskningar för förhållandet.

Om din älskling tycker om att läsa och du hör han/henne prata om en speciell bok, blir det nog en perfekt present. Tycker du också om böcker av den författaren har du även glädje av den när den är utläst.

Ge bort present

Det är inte alltid den som får presenterna som blir glad, även givaren blir glad när den som får saken skuttar upp och ner utav glädje. Ibland är det nästan roligare att ge än få. Sedan är det alla dessa saker som det står skrivet om här ovan som går att göra tillsammans. Om din älskling är mammaledig och trött efter många nattvak, kan du bjuda henne på en övernattning på ett hotell i närheten, så att hon får sova ut och få äta en härlig frukost morgonen därpå. Då kommer hon hem och har fått ork igen.