Att planera en fest eller ett evenemang är både roligt och krävande. Födelsedagar, dop, examensfester och bröllop är personliga tillställningar som man vill att gästerna ska minnas länge, och självklart som något trevligt. Lokal, inbjudningar, ljud- och ljusanläggning, inredning, mat och dryck, underhållning och tackkort. Det är många aspekter som spelar roll för huruvida festen blir lyckad eller inte. Goda förberedelser är därför A och O.

Mat och dryck

Något att äta och dricka är nästintill ett måste på en fest. Bröllopsmiddagen är till exempel ofta en stor del av festen, för att inte tala om den spektakulära bröllopstårtan. I dryckesväg är ett varierat utbud att föredra. Det innebär inte mycket extra jobb, men är ofta uppskattat. Minst lika viktigt som vin, öl och andra alkoholhaltiga drycker är de alkoholfria alternativen. Läsk och bubbelvatten är perfekt för gäster som väljer att avstå alkoholen. En lång och festlig dag kräver även att energidepåerna fylls på med jämna mellanrum. Det är svårt att hålla humöret på topp när man är hungrig, så även mellan måltiderna kan något enklare tilltugg vara på sin plats.

Festa till det med popcorn!

Med många gäster blir det också en del önskemål och behov att ta hänsyn till. Någon är vegetarian och en annan är glutenintolerant. Det enklaste är att välja snacks som passar alla för att slippa de många alternativ som annars krävs och även riskera att dessa blandas ihop eller att kontamination sker. Att bjuda gästerna på något så simpelt som popcorn löser enkelt allergi- och specialkostproblematiken. De är veganska, glutenfria och laktosfria. Till råga på allt är de tillräckligt hälsosamma för att även uppskattas av fitnessfantasten! Popcorn går hem hos de allra flesta, och dessutom bidrar den välbekanta, angenäma doften till en härlig festatmosfär.

popcorn

Effektiv tillredning med en popcornmaskin

Att stoppa in en påse mikropopcorn i mikrovågsugnen är förvisso ingen stor grej, men när sällskapet är större än bara familjen blir det inte särskilt tidseffektivt. Då kan en popcornmaskin vara ett utmärkt alternativ. Med en sådan går poppandet smidigt då kapaciteten är betydligt högre än både mikron och spisen. Dessutom blir maskinen en rolig inredningsdetalj som med all säkerhet kommer att uppskattas av många.

Hyr en popcornmaskin till bröllopet

Eftersom en popcornmaskin är något som i de flesta fall inte används dagligen i hemmet kan det kännas som ett onödigt inköp att göra för ett enstaka användningstillfälle. Att istället hyra popcornmaskin för en viss tid, istället för att köpa en maskin, kan vara ett bra alternativ.

Popcornmaskiner finns i flera olika varianter för att passa alla tänkbara behov och önskemål. Givetvis kan maskinen levereras komplett med alla tillbehör som kan tänkas behövas. Med ett komplett all inclusive-paket blir den egna arbetsinsatsen minimal, samtidigt som gästernas humör hålls på topp!