Fyller din käresta år, eller vill du kanske överraska din partner med en present helt utan anledning? Att ge en presenter till någon du tycker om kan vara svårt och det är inte alltid lätt att komma på vad man ska köpa. Att göra en aktivitet ihop är ett roligt alternativ till att köpa ett föremål. Här hittar du några tips på olika slags aktiviteter du kan ge till din partner.

Ge en upplevelse i present

  • SPA

Gå på spa En populär present att ge till sin parter är en tripp till ett spa. Det finns olika typer av spa och du kan ofta välja om du vill ha någon speciell behandling som tillval. Att gå på spa är en lugn och rofylld aktivitet som passar de flesta. Många företag erbjuder även övernattning och i vissa fall kan du dessutom äta antingen middag på kvällen eller frukost dagen efter din övernattning.

  • Resa

I dessa tider som råder så kanske det inte är lika lockande att tänka på att dra utomlands, men förhoppningsvis i framtiden så kan du satsa på stort och ge bort en hel resa i present. Då finns det en mängd olika sorters resor ni kan göra ihop. På hushåll.se kan du få en hel del tips på vad du bör tänka på när du ska resa. Där hittar du allt från måttregler på kabinväskor för varje flygbolag till tips på chartermål.

Utmana din partner med en höghöjdsbana

För er som är äventyrliga och gillar fart och fläkt är höghöjdsbana en perfekt present. En höghöjdsbana är, enkelt förklarat, en hinderbana högt upp i luften. Banorna finns med olika svårighetsgrader och är utformade på olika sätt. Dessa banor finns på lite olika ställen i landet.

Gå på konsert eller en föreställning

Finns det någon artist eller komiker som du vet att ni båda tycker om? Varför inte köpa biljetter till en förställning eller konsert som ni sedan kan gå på tillsammans. Att få njuta av bra musik eller skratta åt roliga skämt går aldrig fel.

Anordna en temakväll

Man behöver inte alltid komma hemifrån för att en present ska vara bra. Att anordna en temakväll hemma kan vara minst lika roligt. Har ni drömmar om att flytta till Hawaii? Ordna ett strand-tema med palmer, hawaii-kransar och drinkar. Det finns tusentals olika teman du kan välja mellan.