Så din flickvän brukar anklaga dig för att ha dålig fantasi när det kommer till presenter? Nu har du inga ursäkter längre, på följande sajter finns det så mycket udda, snygga, coola, minnesvärda och sköna presenttips att du inte kan misslyckas.

Tjejer vill helst av allt ha romantiska presenter av sin killar. Och vad är mer romantiskt än en stor bukett med blommor? Beställ blomsterbud till din flickvän och hon kommer garanterat bli glad! Hos Euroflorist kan du beställa blomsterbud i hela landet och budet levereras fram till dörren samma dag som beställningen läggs om man vill så. Idag kan man även beställa så kallat chokladogram, vilket innebär att du kan få choklad levererat fram till din flickväns dörr.

Det här knivsetet med tillhörande ställ kan hjälpa din tjej att få utlopp för sin frustration när du för tredje gången på en vecka lovat ta hand om matlagningen men kommer insläntrande med take-away igen. Dessutom kan du ju passa på att faktiskt lära dig laga en middag som är ett par snäpp mer romantisk än de där såsiga kartongerna med sötsur sås som ligger och dräller på middagsbordet varje gång du ansvarar för maten. Denna och andra dödligt coola prylar finns hos Coolstuff.

Gåva till flickvännen

Vill du satsa lite mer på en personligt utformad födelsedagspresent till din älskling finns ett utmärkt sätt. Specialdesigna en tröja till tjejen med ett romantiskt tryck och kanske några väl valda ord! Ett hjärta med ordet ”Darling” under duger inte, du får allt anstränga dig lite. Det är enkelt och snabbt, genom att välja bland hundratals motiv och författa några rader från hjärtat som hon sedan bär omkring på överkroppen är ett mer säkert sätt än att i förälskelsens dimma tatuera din rygg med hennes namn. Välj och vraka bland tröjmodeller, motiv och skriv något vackert som tryck! Du kan designa din tröja hos spreadshirt.se.

En flickvän förtjänar det bästa. En present som representerar kärleken man har för henne. Det kan vara något hon skrivit på sin önskelista, ett smycke eller en handgjord present. Är man en person som inte kan eller gillar handarbete så kan man göra ett egengjort kort tillsammans med presenten. Enklast är att köpa ett lite hårdare, färgat ritpapper och klippa ut ett hjärta. På hjärtat skriver man sedan sina lyckoönskningar. Den enkla gesten kan förgylla en present till flickvännen.
Vi har valt ut några förslag som vi tycker är passande, men självklart finns det mycket annat att välja på hos respektive webbshop.

Smycken
Man brukar ju säga att ”Diamonds are a girls best friend” så varför inte ge bort ett smycke till din flickvän. Smycken finns i de flesta modellerna och du kommer garanterat kunna hitta någonting som passar just din tjej. På Bluebox hittar du massa olika smycken.

Smyckesträd
Har din flickvän istället för många smycken att hon inte kan hålla reda på dem så är ett smyckesträd en mycket bra present. Detta är både ett bra sätt att hålla reda på sina saker och en fin inredningsdetalj. På Bluebox hittar du de i flera olika modeller och färger.

Presentkort upplevelser
Med presenkortet har mottagaren möjlighet att välja från samtliga våra upplevelser. Om mottagaren vill utföra en upplevelse som kostar mer än presentkortets värde går det bra att lägga till mellanskillnaden. Presentkortet är giltigt i ett år och levereras i vår snygga Live it-box.