Till en pojkvän kan man köpa ett fint armband, ett presentkort eller ge ett restaurangbesök. Det viktigaste när man ger bort till en viktig person i sitt liv är att ge något med hjärta. Handgjorda saker brukar ofta gå hem hos en person man älskar. Däremot kan det vara svårt att skapa något till personen man älskar. Alternativet då är att köpa något som han kan behöva. Till exempel en rakapparat eller om han nyss flyttat hemifrån – en kastrull. Saker som går att använda länge får större värde. Annars kan man ta det säkra före det osäkra och köpa något från hans önskelista.

Vi har valt ut några förslag som vi tycker är passande, men självklart finns det mycket annat att välja på hos respektive webbshop.

Beer Tracker
Det kan vara bra att hålla koll på hur många flaskor som egentligen har öppnats under en kväll. Med Beer tracker så gör kapsylöppnaren detta åt dig!

SoundRacer
SoundRacer är egentligen en vanlig FM-sändare, precis som du använder om du vill lyssna på din mp3-spelare genom bilradion. Men den stora skillnaden är en specialprogrammerad krets som kan känna av motorns varvtal och spela upp motorljud i bilens högtalare genom FM-nätet. Starta bilen och känn den fyllas av det mäktiga ljudet från en kraftfull V8 som sen brummar realistiskt när du accelererar.

Dinosaur Plant
Många saker har funnits länge: Eld, Nils-Petter Sundgren och Afrika är några exempel. Men få saker har funnits lika länge som Dinosaur Plant. På namnet låter det ju exempelvis som om Dinosaur Plant funnits lika länge som dinosaurierna. Detta är inte sant, den har funnits längre. 290 miljoner år för att vara (ganska) exakt. Det var bara så att dinosaurier var bland det äldsta vi kunde komma på.