Ridning är en dyr sport och det finns alltid ett behövs av ny utrustning till ryttare eller hästen – vilket också brukar vara högst uppskattat! Här kommer några bra tips

4 st bra presenttips

1. Ridbyxor – En förbrukningsvara som alltid går åt. Smutsiga, slitna eller snart urväxta? Som ryttare aldrig få för många ridbyxor. Du kan köpa ridbyxor mellan 300 kr – 2000 kr styck. Välj mellan oskodda, skinnskodda eller silikonskodda ridbyxor i olika märken och färger.

2. Borstar – Fyll på med borstar i ryktlådan. Hovkrats, ryktskrapa, rotviska eller ryktsten? Köp ett helt rycktsett med rycktlåda eller fyll på med enstaka borstar, den hästtokiga blir glad för vilket som! Borstar kostar mellan 50 kr – 200 kr styck.

3. Schabrak och benlindor – Egen häst eller inte, det är alltid roligt att äga sitt egna schabrak och benlindor. Köp i favoritfärgen och matcha med benlindor. Vill du lägga extra krut finns det företag som broderar på schabraken så du kan skriva hästens eller ryttarens namn. En personlig gåva som garanterat blir uppskattad! Här kan du hitta dyrare märken och budget för mellan 400 kr -1500 kr.

4. Ridhandskar och tillbehör – Ett budgettips som är minst lika uppskattat. Fantasin tar aldrig slut med rid och stalltillbehör!

Till den som har en egen häst

Har den som du ska köpa en present till egen häst då är matchande höpåsar och matspänner alltid ett uppskattat tillbehör.

Grimma med grimskaft eller glansspray, gummisnoddar och kam till man och svans blir både den med och utan egen häst glad för! Det finns grejer för under 50 kr styck och uppåt.