Ska någon som står dig nära få barn? Har du blivit inbjuden till en babyshower? Ska du snart gå på dop? Då bör du givetvis skämma bort familjen i fråga med saker som de och deras nyfödda behöver.

Som bekant är det inte billigt att få barn och kostnaderna skenar snabbt när man ska köpa barnvagnar, sängar, kläder och allt annat som familjens nytillskott behöver. Därför är babysaker en av de mest uppskattade presenterna att ge sina nära och kära.

På följande sida delar vi med oss av några av de mest populära kärlekspresenterna för de små.

Barnvagnen är en uppskattad gåva

Barnvagn är något alla med barn måste ha. Dessvärre är det ofta en dyr utgift för barnfamiljer och saken blir inte bättre av att man måste uppgradera vagnen till en större variant i samband med att barnet växer. Därför är det inte förvånande att barnvagnen är en present som går hem hos de flesta.

Det finns idag ett stort antal barnvagnar i olika modeller och med varierande användningsområden. Baserat på vår egen erfarenhet från barnuppfostran och barnvagnar har vi kommit fram till att en modern joggingvagn är ett utmärkt val för de flesta föräldrar, även om man inte planerar att jogga med vagnen.

Anledning till detta är att joggingvagnar designats för att vara så smidiga att använda som möjligt. Naturligtvis är de bekväma och säkra för barnet. Fast den främsta fördelen är att joggingvagnar är tillverkade för att rulla smidigt oavsett underlag, samtidigt som de är strömlinjeformade och därmed enkla att få plats med på bussar, i restauranger och på andra platser där det ofta är begränsat med utrymme för barnvagnar.

Barnkläder och leksaker går alltid hem

  • Kläder – vill du verkligen skämma bort någon kan du köpa gulliga barnkläder, fördelaktigen i varierande storlekar så att barnet har något att växa i.
  • Leksaker – det finns inte ett barn som inte leker och därför är behovet för bra och engagerande leksaker konstant. Lärorika leksaker med en specifik funktion är alltid att föredra.
  • Barnböcker – böcker av alla dess slag går alltid hem, från klassiska barnböcker till böcker om föräldraskap.
  • Gosedjur – en tidlös barnfavorit och en enkel men uppskattad present. Idag kan man till och med skicka gosedjur direkt hem till andra via så kallade Nallegram.

En lite mer opersonlig men desto viktigare present är blöjor och andra förbrukningsvaror som barnfamiljer alltid måste “lagerhålla”.