Är det presentdags till din partner och du står i ett velande och funderande vad du ska köpa? Kanske har en skönhetsbehandling slagit dig, likt tandblekning. Tandblekning är ju en bra present, eller? Konstigt nog skapar presenter som tandblekning oro att ge bort. Kommer hen tro att jag tycker hen har fula tänder? Finns en risk att hen tror jag tycker hen har gula tänder? Svaret är troligtvis nej, trots oron. 

Många vill bleka tänderna för att få ett vitare leende. Även om majoriteten av människor inte har väldigt gula tänder så lockar ett vitt, strålande leende. Det gör mycket med utseendet och en annan utstrålning som många önskar sig. Många som bleker tänderna har redan snygga och rätt vita tänder. Därför är tandblekning bara en behandling som gör en liten detalj, men som gör skillnad.

Därför är tandblekning inte en dålig present att ge sin partner. Det finns flera bra produkter för tandblekning hemma. Du kan bland annat hitta tandskenor med blekgel som har en kopplad LED-lampa till för effektivisering, men även utan LED-lampa. Sedan finns det tandremsor som innehåller blekmedel, vilka du klistrar på tänderna och låter sitta under en bestämd verkningstid. Dessutom finns det tandblekningspennor, där du penslar på tandblekning, och blekande tandkräm. Utbudet är med andra ord stort och priset varierar. En annan sak som varierar är verkningstid. En omgång tandblekning kan ta allt från 10 minuter till en timme. 

Det bästa med tandblekning som present är att den uppskattas av både killar och tjejer, kvinnor och män. Det kanske till och med kan bli en gemensam present. Alltså något ni använder och gör tillsammans? Tillsammans bleker ni tänderna och hjälper varandra så allt blir rätt. Medan tandblekningen verkar kan ni ta gulliga bilder tillsammans som ett roligt minne. När ni sedan har vitare tänder behöver ingen partner känna att den andra har ett mycket finare leende än den andra.